Category Ranking History

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

Downloads

Jan, 2023
Worldwide

Revenue

Jan, 2023
Worldwide

Screenshots

Description

Aplikacioni “Ambasada ime” është në funksion të bashkatdhetarëve tanë që jetojnë dhe punojnë jashtë vendit për komunikimin efikas me përfaqësitë diplomatike në vendet respektive, si dhe komunikimin e sinkronizuar të të gjithë ambasadave/konsullatave lidhur me vendimet, nismat dhe projektet e ministrisë.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.