App Icon for Bright Sky AL App in Albania App Store
Bright Sky AL
See on store
Category
Store
Last Updated
2022, Mar 09
Visibility Score
0

Category Ranking History

Bright Sky AL Category Rankings

Review Breakdown

Ad Intelligence on 1 Networks

Ad network creative preview
Network Facebook
Media Type Video
First Seen 419 days ago
Last Seen 419 days ago
Creative Count 1

Downloads

Jan, 2023
Worldwide

Revenue

Jan, 2023
Worldwide

Screenshots

Description

Bright Sky është një aplikacion që mund të shkarkohet dhe përdoret pa pagesë. Ai ofron mbështetje dhe informacion për këdo që mund të jetë në një marrëdhënie abuzive apo për ata që janë të shqetësuar për dikë që ndodhet në një situatë abuzive. Paralajmërim: *Bright Sky Shqipëri është një aplikacion informues, jo një aplikacion për sigurinë. *Nëse ndjeheni në rrezik të menjëhershëm, kontaktoni menjëherë 129 * Mos shkarkoni aplikacionin nëse jeni të shqetesuar pasi dikush tjetër ka akses (mundësi hyrjeje) në telefonin tuaj apo ne renë e informacionit *shkarkoni aplikacionin Bright Sky vetëm në një aparat i cili është i sigurtë për t'u përdorur dhe në të cilin ju keni mundësi hyrjeje dhe përdorimi.*përpara se të përdorni mekanizmin Ditari Im, sigurohuni që ju keni një adresë email të sigurtë dhe që askush tjetër përvec jush, nuk ka mundësi hyrjeje në të. Nëse keni nevojë, ju mund të vendosni një adresë të re apo adresën email të dikujt që ju i besoni.*Ju lutemi kini parasysh se cdo thirrje e bërë nëpërmjet aplikacionit do të reflektohet në historinë tuaj të thirrjeve dhe në faturën tuaj të pagesës. *Plotësojeni formularin në një vend privat, mundësisht kur të jeni vetëm, me qëllim që asnjë të mos ndikojë në rezultatin e tij. *Kujtesë- gjithmonë përdorni mënyrën e mbulimit-fshehjes. Kur të mbyllni aplikacionin, sigurohuni që mënyra e fshehur është e rifilluar dhe nuk është e paracaktuar. Shtypni ikonën e resë që të ktheni aplikacionin në formën e fshehur. Risitë: Një drejtori unike e specialistëve dhe ekspertëve të shërbimeve të luftës kundër dhunës në familje, c'ka do ju mundësojë kontaktin me shërbimet më të afërta me telefon përmes aplikacionit, kërkimi me emër zone, apo përdorimi i vendndodhjes aktuale. Gjithashtu edhe mundësi për të patur kontakte, si dhe për të kontaktuar linjat kombëtare të mbështetjes falas për ata/ato që mund të ndikohen nga dhuna në familje apo abuzimi seksual në Republikën e Shqiperisë.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.