App Icon for eBiznes nga Vodafone App in Albania App Store
eBiznes nga Vodafone
See on store
Category
Store
Last Updated
2022, Dec 10
Visibility Score
0

Category Ranking History

eBiznes nga Vodafone Category Rankings

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

Downloads

Jan, 2023
Worldwide

Revenue

Jan, 2023
Worldwide

Screenshots

Description

eBiznes nga Vodafone është një zgjidhje dixhitale mobile POS (point-of-sale) e cila shërben si kasë dixhitale duke berë deklarimet e shitjeve në kohë reale tek Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve. Evito blerjen e kasës fiskale dhe thjeshto menaxhimin e biznesit tënd me eBiznes duke gjeneruar shitje të shpejta dhe deklarime në kohë reale. Mbaj nën kontroll biznesin edhe rrit efikasitetin në distancë duke pasur akses tek shitjet dhe raportet nga aplikacioni në celular apo tablet. Sistem Mobile POS Deklaro shitjet automatikisht & në kohë reale Lësho fatura të printuara ose elektronike me email Apliko ulje në produkte/shërbime sipas nevojës Anullo faturat direkt nga aplikacioni Lidhet me Bluetooth printer mundësuar nga Vodafone Monitoro punën në distancë Menaxhim Produktesh Menaxho listen e produkteve dhe shërbimeve direkt nga aplikacioni Analiza e shitjeve Gjenero raporte ditore dhe mujore të shitjeve Mundësi për të ndjekur trendet e shitjeve dhe të reagoni ndaj ndryshimeve Përcaktoni artikujt dhe kategoritë më të shitura Eksporto raportet në një skedar CSV Siguria eBiznes është një zgjidhje e bazuar në “cloud” dhe historiku i shitjeve janë të sigurta 12-24 muaj eBiznes nga Vodafone është në përputhje me Ligjin nr. 87/2019 datë 18.12.2019, “Për Faturën dhe Sistemin e Monitorimit të Qarkullimit”.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.