App Icon for Financat e Mia App in Albania App Store
Financat e Mia
See on store
Category
Store
Last Updated
2019, Apr 09
Publisher
Visibility Score
0

Category Ranking History

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

Downloads

Jan, 2023
Worldwide

Revenue

Jan, 2023
Worldwide

Screenshots

Description

’Financat e mia’ është aplikacion i krijuar enkas për veprimtarinë e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, si dhe për transparencën e këtij institucioni përballe qytetarëve. Çdo hapësirë e aplikacionit është ndarë për t’u përdorur dhe për t’u ardhur në ndihmë punonjësve të administratës, si dhe për të dhënë në mënyrë të detajuar publikisht informacione me interes për publikun.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.