Category
Store
Last Updated
2021, Jul 12
Visibility Score
10

Category Ranking History

JUTH Category Rankings

Review Breakdown

Ad Intelligence on 1 Networks

Ad network creative preview
Network Facebook
Media Type Video
First Seen 749 days ago
Last Seen 749 days ago
Creative Count 7

ASO Keywords

Keyword Rank
app 1
cool 2
ipad pro 3
apps 4

Downloads

Dec, 2022
Worldwide

Revenue

Dec, 2022
Worldwide

Screenshots

Description

Si pjesë e komunitetit JUTH, ti do të kesh akses eksklusiv nepër evente, kupona me ofertat më të mira, mundësi për të blerë/ shitur njësi në GigaMarket si dhe mundësi për të fituar monedha që mund ti përdorësh aty duke luajtur Pupthi! Ky nuk është një app i zakonshëm, JUTH të ofron një mënyr interaktive që të marrësh atë që të nevojitet, kur të nevojitet! Shkarko aplikacionin JUTH tani dhe: · Regjistrohu / Hyr duke përdorur numrin tënd të telefonit dhe llogarinë e Facebook · Kontrollo balancën e detajuar të paketës · Përfito kupona nëpërmjet "Share to win" me miqtë e tu · Krijo kombinimin tënd të preferuar të paketës dhe aktivizoje në çdo moment · Përdor JUTH Pass për të hyre nepër evente apo për të përfituar produkte dhe ulje të shumta me partnerët tanë · Luaj PUPTHI derisa të lodhesh, garo me miqtë e tu, siguro rënditje te larte, mblidh sa më shumë monedha që të përfitosh shumë më shumë në JUTH · Bëj tregti në GigaMarket …dhe nëse një nga njësitë nuk të del gjatë muajit…aktivizo Gomën Rezervë. Çfarë po pret? Shkarko aplikacionin JUTH që mos të humbasësh asnjë nga këto. Shënim: E vlerësojmë shumë mendimin tënd. Na ndihmo të përmirësohemi duke raportuar çdo problem apo duke na dhënë sygjerime. Ti mund të ndryshosh botën. Guxo.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.