Category Ranking History

My One (AL) Category Rankings

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

ASO Keywords

Keyword Rank
app 1
application 2
cool 3
apps 4

Downloads

Dec, 2022
Worldwide

Revenue

Dec, 2022
Worldwide

Screenshots

Description

Me qëllimin për t’iu ofruar gjithmonë atë për të cilën keni nevojë, sjellim aplikacionin My One. Të përshtatur për ju dhe çdo nevojë tuajën, vetëm me një klikim: - Hyr në aplikacion nga profili yt në Facebook; - Kontrollo balancën dhe njësitë e mbetura; - Rimbush çdo numër One; - Merr ofertën tënde të personalizuar; - Aktivizo çdo paketë; - Shkarko në format PDF dhe paguaj çdo faturë; - Paguaj me çdo kartë bankare, thjeshtë dhe sigurt; - Ruaj kartën bankare për përdorim të thjeshtë më vonë; - Shkëmbe njësitë që nuk do dhe merr njësitë që do më shumë; - Gjej dyqanet One pranë teje; - Kontakto Shërbimin ndaj Klientit 24/7.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.