Category Ranking History

My Vodafone Albania Category Rankings

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

ASO Keywords

Keyword Rank
app 1
application 2
cool 3
ipad pro 4
apps 5

Downloads

Jan, 2023
Worldwide

Revenue

Jan, 2023
Worldwide

Screenshots

Description

Çdo shërbim online në një app të vetëm në çdo kohë dhe në çdo moment. Për të gjithë klientet me parapagesë, paspagese, Next, si dhe për të gjithë klientët me kontratë interneti fix ose TV. Duke përdorur My Vodafone ti mund të aksesosh llogarinë tënde Vodafone në çdo moment. Kontrollo shpenzimin e GB, minutave apo SMS në kohë reale. Nëpërmjet My Vodafone ti mund të menaxhosh të gjitha shërbimet që ke me Vodafone në një vend të vetëm. Përfito çdo ditë nga dhuratat dhe ofertat e Shake si dhe nga ofertat My Weekend. Ndrysho ose rinovo planin tënd direkt nga Smartphone yt. Gjithashtu ti mund të: • Blesh paketa mujore, javore ose ditore , paketa shtesë si dhe paketa roaming. • Rimbushësh numrin tënd ose të dikujt tjetër. • Kontrollosh dhe paguash faturat mujore në qoftë se je klient NEXT, me paspagese ose internet & TV • Kontrollosh dhe përfitosh nga kuponat e Vodafone More. • Paguash parkimin në Tirane duke përdorur Tirana Parking. • Dërgosh GB, Minuta, SMS ose VCoins tek miqtë e tu. • Marrësh ndihmë nga TOBi, asistenti ynë digjital. • Kontrollosh shpejtësinë e rrjetit celular ose Wi-Fi Për t’u patur parasysh: • Që të përdorësh my Vodafonë mjafton të krijosh një llogari duke vendosur emrin e përdoruesit dhe fjalekalimin. • Për t’u regjistruar në aplikacion ju duhet të jeni të lidhur në rrjet • Aplikacioni është pa pagesë si dhe mund të aksesohet edhe në qoftë se nuk keni internet aktiv në profil. • Aplikacioni mund të përdoret në dy gjuhë: Shqip ose Anglisht • Për më tepër informacion vizitoni www.vodafone.al • Për çdo problematikë na kontaktoni në Email [email protected] Every online service in one single app, available everywhere and anytime. For every prepaid, postpaid, NEXT or broadband & TV customers Keep track of your Vodafone account on the go with My Vodafone app. Track your GB, Minutes and SMS usage, broadband & TV line status on real time. With My Vodafone App you can manage all your Vodafone services in one place, you can also change or renew your plan, get daily and Weekly gifts with Shake and My Weekend. Upgrade or renew your current plan directly from your smartphone You can also: • Purchase monthly, weekly or daily bundles as well as extras, such as Add-ons or roaming bundles • Top-up your phone or someone else’s. • View and pay monthly bills for NEXT, Postpaid and Broadband & TV customers . • Browse Vodafone More deals. • Use Tirana Parking to pay for parking tickets in Tirana. • Use Vodafone Share to share GB, Minutes, SMSes and VCoins. • Get help from TOBi, our friendly virtual agent. • Check your network and Wi-Fi speed. Things to remember: • To use My Vodafone you should login or create an account with just your username and password. • The first time you use the app, you’ll need to be connected to a mobile network or Wi-Fi to register your device. Just to note, even if you don’t have an inclusive data allowance you can proceed with the account activation. • The My Vodafone app with all its components is free of charge • The My Vodafone app is available in both Albanian and English • For more help with the app visit www.vodafone.al • Having app issues? Email [email protected]

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.