Category Ranking History

OSHEE Category Rankings

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

Downloads

Nov, 2022
Worldwide

Revenue

Nov, 2022
Worldwide

Screenshots

Description

Aplikacioni zyrtar i Operatorit te Shperndarjes se Energjise Elektrike, Oshee Mobile, ju mundeson te kryeni te gjitha sherbimet online si dhe te merrni informacionet me te fundit ne kohe reale. Me ane te OSHEE Mobile ju mundeni: - te regjistroheni per te pasur llogarine tuaj online prane OSHEE-se; - te kontrollloni konsumin dhe faturen tuaj mujore; - te kryeni pagesat e faturave pa komision; - te kryeni nje kerkese apo ankese si dhe te ndiqni statusin e saj; - te aksesoni portalin e punesimit dhe te aplikoni per nje vend pune prane OSHEE-se; - te denonconi cdo abuzim; - te shikoni ne harte dhe te informoheni mbi qendrat e kujdesit ndaj klientit te OSHEE-se; - te informoheni per te rejat me te fundit nga OSHEE; Te gjitha keto sherbime mund ti kryeni direkt nga telefoni juaj pa qene nevoja te paraqiteni prane qendrave te kujdesit ndaj klientit.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.