Category Ranking History

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

Downloads

Jan, 2023
Worldwide

Revenue

Jan, 2023
Worldwide

Screenshots

Description

Permireso Qytetin vjen si ide e qeverise shqiptare per tju ardhur ne ndihme te gjitha bashkive, ku cdo bashki do te kete aplikacionin e saj nga ku qytetaret te mund te dergojne ankesat e tyre. Qyteti yne ka nje numer te madh problemesh te cilat ne i shohim dhe i prekim cdo dite. Jemi te ndergjegjshem qe jo te gjitha jane ne vemendje apo mund te identifikohen nga institucionet perkatese. Per te zgjidhur sa me shpejt problemet dhe per te afruar qytetarin me institucionin e bashkise eshte krijuar “Permireso Qytetin”. Ketu qytetari mund te dergoje ankesen ne menyre elektronike direkt nepermjet kompjuterit apo celularit te tij dhe te marri pergjigje sa me shpejt per problemin.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.