Category Ranking History

Profili Im Category Rankings

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

Downloads

Nov, 2022
Worldwide

Revenue

Nov, 2022
Worldwide

Screenshots

Description

With the ALBtelecom’s “My Profile” application you have full control over your mobile number’s usage, with just a click from your smartphone, wherever you are. Check your current use (airtime, SMS, data), your bill, your credit and balance, as well as freely activate different services and offers (on airtime, SMS, data, or any bundle combination), if you are an Eagle Mobile customer. You can explore the application as Guest and recharge an Eagle Mobile number or pay an invoice. Me aplikacionin “Profili im” të ALBtelecom ju keni kontroll të plotë mbi përdorimin e numrit tuaj cellular, vetëm me një klik nga Smartphoni juaj , kudo që ndodheni. Kontrolloni përdorimin tuaj aktual (kohë bisede, SMS, Internet), faturën si dhe balancën e kreditin tuaj, si edhe aktivizoni shërbime dhe oferta të ndryshme (kohë bisede, SMS, internet ose kombinim paketash) nese jeni klient me parapagesë.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.