Category Ranking History

Review Breakdown

Ad Intelligence on 0 Networks

Downloads

Jan, 2023
Worldwide

Revenue

Jan, 2023
Worldwide

Screenshots

Description

Portali “Smile Albania” është guida online e ideuar nga qeveria shqiptare për t’iu ardhur në ndihmë turistëve gjatë udhëtimit dhe qëndrimit të tyre në Shqipëri. Në aplikacion gjenden udhëzime për destinacionet turistike dhe ato të trashëgimisë kulturore e historike, aktivitetet dhe zonat më argëtuese, vendndodhjen e qendrave shëndetësore dhe policore në mbarë vendin. Në këtë aplikacion do të mund të zbuloni vendndodhjen e 100 fshatrave të vecuar ndër të tjerë për potencialin e tyre turistik dhe të trashëgimisë kulturore e historike.

0 Installed SDK

Reviews

Start for free - upgrade anytime!

No credit card required.