Category Ranking History

Review Breakdown

Dream League Soccer 2020 Review Breakdowns

Ad Intelligence on 4 Networks

Ad network creative preview
Network Facebook
Media Type Video
First Seen 1 days ago
Last Seen 1 days ago
Creative Count 239

ASO Keywords

Keyword Rank
soccer 1
game sepak bola 2
dls 3
football 4
game bola 5

Downloads

Jul, 2020
Worldwide
2K

Revenue

Jul, 2020
Worldwide
$864

Screenshots

Description

Dream League Soccer 2020 puts you in the heart of the action with a fresh look and brand new features! Build your dream team from over 4,000 FIFPro™ licensed players and take to the field against the world’s best soccer clubs! Rise through 8 divisions whilst enjoying full 3D motion-captured player moves, immersive in-game commentary, team customisations and much more. The beautiful game has never been so good! BUILD YOUR DREAM TEAM Sign top superstar players such as Luis Suarez & Gareth Bale to create your very own Dream Team! Perfect your style, develop your players and take on any team who stands in your way as you rise through the ranks. Upgrade your stadium with world-class facilities as you make your way to the Legendary Division. Have you got what it takes? NEW AND IMPROVED GAMEPLAY The very best Dream League Soccer experience awaits with new animations and improved AI we’ve revolutionised the most engaging football experience on mobile. Dream League Soccer 2020 is the perfect soccer package, one which captures the true spirit of the beautiful game. DRESSED FOR SUCCESS Feast your eyes on the best-looking Dream League Soccer experience ever! Customise your manager from a host of different options including hairstyles and outfits. Along with our new and improved graphics engine, your dream team has never looked this good! CONQUER THE WORLD Dream League Live puts your club against the very best in the world. Work your way through the ranks to prove your team is the greatest and compete in Global Leaderboards and Events for exclusive prizes! FEATURES • Build and develop your dream team from over 3,500 FIFPro™ licensed players • Full 3D motion-captured kicks, tackles, celebrations and goalkeeper saves gives unmatched realism • Reach legendary status as you rise through 8 divisions and compete in more than 10 cup competitions • Build your soccer empire from your own Stadium to Medical, Commercial and Training facilities • Recruit Agents and Scouts to help identify top talent in the transfer market • Immersive and exciting match commentary keeps you in the heart of the action • Use Coaches to develop your players technical and physical abilities • Customise your team’s kit and logo or import your own creations • Take part in regular seasons and events to win unrivalled rewards • Compete against players from across the globe with Dream League Live • Our biggest soundtrack EVER! Featuring The Luka State, Sunset Sons, BETSIE GØLD, Vistas and more! * Please note: This game is free to play, but additional content and in-game items may be purchased for real money. To disable In-App Purchases, go to Settings/General/Restrictions. * This game requires an internet connection and contains third party advertising. VISIT US: www.ftgames.com LIKE US: facebook.com/dreamleaguesoccer FOLLOW US: twitter.com/firsttouchgames WATCH US: youtube.com/firsttouchgames

0 Installed SDK

Reviews

ulasan
jesica elfetii on 2020-08-09
awanya saya suka game ini, kama kelamaan kebanyakan iklan yang mengganggu, karena sering iklan telat muncul ketika mulai babak kedua, akhirnya ketika dalam permainan muncul iklan yang gak bisa di skip, saya sering kebobolan karna masalah ini, tolong Pihak DLS perbaiki ini, kalau tidak bisa saja anda kehilangan peminat, untuk sekarang ulasan saya terhadap DLS Buruk sekali.
They just don’t want you to always win
MarcoDepe on 2020-08-09
When I have won a lot and especially with big scores and go offline, the next time all of your players become stupid on passing and shooting and the opponent goes the opposite. I notice when this kinda thing happens, the opponent is not responding any emot I send, which I assume it’s the super AI that won’t let you win!!! I’m talking about multiple online player game here
please
siapayangnanya on 2020-08-09
tolong durasi iklan di perpendek, sediakan fitur offline kembali dan terkadang tim yang overall lemah suka lebih kuat dibanding tim yang diatasnya dan pemain dengan overall 60-70 suka lebih menang duel dg pemain diatas 80 tolong diperbaiki agar lebih real.
Keinginan
keinginan on 2020-08-09
Semakin kesini semakin kebanyakan iklan dan semakin banyak upgrade jadi males mau main. Padahal sudah ngerasain nyaman karena lawanya sudah sedikit sulit, tapi gara" dua hal itu bikin saya ingin menghapus game ini!
Tetap dengan kelemahan yang sama
1604DA on 2020-08-09
Tetap sama aja. Kalo player kita walaupun sdh pemain bintang dg score tinggi cepat capai. Dan gampang sekali dikejar dan direbut okeh pemain yg scorenya jauh dibawah. Juga kalo pemain lawan tdk pernah capai.
Sering dongkol karena ngelag saat main multi player...
in the rama you on 2020-08-09
Game nya keren tapi sangat disayangkan, kalo main multi player sering ngelag, ga kaya main turnamen yang lainnya. Jadi sering kalah karena belum main sudah ga bisa stabil. Padahal sudah pake wifi....
Cara main offline liga dls jmbt
cikal terjal on 2020-08-09
Pertama kalian harus online dulu, nah pas babak pertama mulai kalian offline datanya biar ga ngelag. Trus setelah babak 2 hampir selesai kalian online lagi hemat kuota juga wkwkkw, moga paham.
masukan
icangg27 on 2020-08-09
fiturnya lebih bagus dari tahun kemaren dan hampir mirip sama main playstation cuman dapetin koinnya susah,harusnya bisa dapet koin dengan jual pemain bukan release terus dapet training
Annoying
penggunaios13 on 2020-08-09
Main ga pake data, selesai match ga bisa keluar. Giliran main pake data, tiap selesai loading pasti iklan 30 detik meski ga klik bonus gold. Agak jarangin dikit kali, biar ga kesel
Keren
DOS pro on 2020-08-09
Game Football keren sih ini.. main online lawan negara lain serasa lagi main piala dunia, masukan untuk fitur reaksinya bisa sekalian komen.. biar tambah seru.

Try MobileAction free for a week!

No credit card required.